jumilo.dk

Læg gerne en hilsen - det luner!

Kære gæst på siden - håber du har lyst til at skrive en lille hilsen efter dit besøg:)

Skrevet af Denise og Daniel, d. 03-12-2013

Hej til Jer :)
Bertram ønsker jer en rigtig glædelig jul, og har fået fin julebutterfly på. :)

Lige nu ligger han og graver kødben fra slagteren... DET er bare GUF :)

Kærlig hilsen fra os og Bertram

E-mail:

dtk8839

@hotmail.com

Skrevet af Anita Jensen, d. 01-12-2013

Hejsa til alle i Hejls

Lige én lille hilsen heroppe fra det Midtjyske.
Her går det rigtig godt. I går lørdag havde vi afslutning til hundetræning. Der var gaver til alle hundene og æbleskiver til hundeførerne.
Det har som sagt været et meget begivenhedsrigt år for Larla og mig. Desværre har Larla måtte gå utroligt meget igennem, men nu ser det ud til at der er kommet ro på.
Vi har brugt hele søndagen på hygge, og er nu ved at få pyntet op til jul. Larla synes at det er noget underligt noget. Især juletræet. For det må man jo ikke lege med.
Jeg håber at alt er vel nede hos jer, og håber at vi kan komme til at mødes i det nye år.

De varmeste hundehilsner fra Larla og Anita

E-mail:

anita.ry

@mail.tele.dk

Skrevet af Lotte, d. 28-10-2013

Hej Lotte, familie og hundene...!!

Tillykke med det nye kuld. Kommer helt til at tænke på da Dexter var lille. Måske I snart skulle se jer om efter et større hus med alle de hunde ?? ;)

Håber det kommer til at gå alle 5 godt. Pøj pøj med dem..Vi glæder os til at se jer og hundene, når vi nu kommer på besøg lige om lidt... Knus Lotte og familie

E-mail:

lottegaulshoj

@hotmail.dk

Skrevet af Lotte Gaulshøj, d. 05-06-2013

Hej Lotte...

Mange tak for en rigtig dejlig og hyggelig dag på Himmelbjerget. Fantastisk vejr vi havde. Dexter sov det meste af vejen hjem.

Håber vi kan gentage turen til næste år.

Måske vi kan gentage turen igen til næste år.
Håber vi snart ses igen. Hygger os i dit/jeres selskab. Knus Lotte og familie

E-mail:

lottegaulshoj

@hotmail.dk

Skrevet af Anita Jensen, d. 22-05-2013

Hej Lotte.

1000 tak for en rigtig dejlig dag på Himmelbjerget.

Det var rigtig hyggeligt, og dejligt at vejret var med os.

Larla var rigtig, rigtig træt om aftene. Sov hele aften og natten med, og gad næsten ikke at gå aftentur...

Håber vi snart kan ses igen

Knuzz Larla og Anita

E-mail:

anita.ry

@mail.tele.dk

Så fin jeg er blevet...

Skrevet af Lotte, d. 23-04-2013

Hej med jer..

Tusind tak for sidst hos jer og et lækkert kaffebord...Også tak for et par hyggelige timer hos os da du klippede Dexter...Han er ved at vende sig til sin nye "frisure".. ..Nu glæder han sig til Himmelbjerg - turen.....Og ellers regner vi med at I kommer forbi på campingpladsen i løbet af sommeren.

Knus fra Esbjerg

E-mail:

lottegaulshoj

@hotmail.dk

Skrevet af Sussi, d. 13-03-2013

Hej med Jer !

Her kommer lige et helt fint og nyt billede af en langhåret Sofus - som glæder sig til at blive klippet - og jeg glæder mig også !!

Håber i alle har det godt ! og jeg glæder mig til at vi skal ses igen SNART !!!!

Knus og tanker

Sussi

E-mail:

@live.dk

s.list

Skrevet af Pia, d. 26-02-2013

Kære Lotte og familie.

Vi glæder os til at se jer allesammen og hundene i maj på himmelbjerget.

Mille er vores allesammens guldklump. Hun er så sød og kærlig. Hun er meget legesyg og er god til at lege alene og med os allesammen. Hun er meget tillidsfuld og kan lide at sidde på skødet det meste af tiden.

Kærlig hilsen

Kim & Pia fra Allingåbro

E-mail:

@live.dk

kimbostrup

Skrevet af Lotte Gaulshøj, d. 10-02-2013

Kære Lotte og familie...

Rigtig flot hjemmeside I har fået lavet...

Dexter trives og er en glad lille hund. Han er både bange og nysgerrig når der kommer folk på besøg. Går lidt tid så vil han godt tale med dem. Når vi andre kommer hjem, bliver han helt vild og hopper rundt på bagbenene og logrer med halen.

Vi har ikke været gode til at sende billeder, men nu er vi igang med at tage nogle af ham, så inden længe sender vi nok nogle til jer som I kan lægge ud på siden.

Forøvrigt forventer vi at komme med til Himmelbjerget. Lyder som en rigtig god ide. Ved endnu ikke lige hvor mange vi kommer herfra. Men vi skal nok gi' nærmere besked senere.

Vi glæder os også til at se både jer og hundene her i februar.

Knus fra Lotte og familie

E-mail:

lottegaulshoj

@hotmail.dk

Skrevet af Lotte, d. 09-02-2013

Tusind tak Lise;)

Sandra og Thea - tak for hilsen og ros;)
Håber meget at se jer i maj!

E-mail:

Jumilo

@live.dk

Skrevet af Lise Ross Kristensen , d. 09-02-2013

FLOT hjemmeside du/I har fået lavet <3
Hilsen Lise

E-mail:

@live.dk

liseross

Skrevet af Sandra & Thea, d. 06-02-2013

Kære Lotte & Familie!

Jeg sad lige her og kiggede på den nye hjemmeside, og jeg synes den er blevet rigtig flot :)
Hvor er det sjovt at se billederne af både nye og gamle hvalpe! Og sikke en herlig video med Mickey der gør af sig selv i spejlet <3 Jeg kom sådan til at grine, for Mowgli gør præcis det samme! Han begyndte allerede for nogle uger siden at kunne hoppe op og ned fra sengene (ja, han sover i sengen :D ), og jeg har et kædeskab med spejl ved siden af min seng . Nogle gange kan han lige pludselig finde på at sidde og stirre intenst ind i spejlet og små-knurre lidt - andre gange gør han ligesom Mickey, hehehe.

Thea og jeg snakker nogle gange om at vi synes I har gjort et rigtig godt stykke arbejde med hvalpene inden de kommer hjemmefra... Mowgli er en virkelig dejlig hund! Han er meget glad for at møde nye mennesker, og selv drengene (vores ældre brødre) går han helt i spåner for når han ser dem, hvilket er stort set daglig. Han logrer og bliver så glad at han ikke rigtig ved hvad han skal gøre af sig selv - han begynder tit at styrte rundt når der kommer besøg, og har dårlig tid til at sidde stille så de kan hilse! Når han endelig sidder stille, så er det gerne ind mellem benene på folk, og enten halvt eller helt ligge så han kan blive kløet på mavsen ;)
Jeg vejede han nu lige til aften, og vores vægt siger 4,1 kg. Han taber en del tænder for tiden, og der er mange nye der er vokset op; jeg synes det går ret hurtigt fra han taber til jeg kan se de nye^^
Vi satser meget på at komme til maj, vi synes det er en super god idé! Så medmindre I hører andet, så dukker vi op.

Jeg vil slutte for nu, jeg vil prøve at se om jeg ikke kan få samlet nogle billeder og sende til jer :)

Kærlige hilsner
Sandra & Thea

E-mail:

@gmail.com

sandra.johansen

Skrevet af Lotte, d. 23-01-2013

31.12.12

Kære alle -

Her kommer et kæmpe ønske om et godt nytår til jer alle!!!Her i det nye år har jeg en PLAN.......

I MIDTEN AF MAJ VIL VI LAVE ET ARRANGEMENT PÅ HIMMELBJERGET - OG PRØVE AT SAMLE SÅ MANGE AF MAYA´S, BAILEY´S OG ELVIS´ HVALPE SOM OVERHOVEDET MULIGT!!HÅBER MEGET AT DET ER NOGET I HAR LYST TIL AT VÆRE MED TIL AT BAKKE OP OM!!??

Jeg vender tilbage med detaljer osv. i den kommende tid.GODT NYTÅR

Lotte (+ familien)

Skrevet af DINNA (lotte), d. 22-01-2013

BESKED FRA HVALPEFORUM på den gamle hjemmeside - VEDR: RENLIGHED


Hej Lotte, familie + alle vovserne J

Rigtig godt nytår til jer alle – håber at I har det godt.

Mickey klarer sig rigtig godt. Han har kun haft 2 tisseuheld den sidste 1½ mdr., så vi er MEGET stolte. Han er rigtig dygtig til at sige til og står og pjevser (som kun han kan pjevse J) enten ved bryggersdøren eller ved terrassedøren.

For øjeblikket er vi nødt til at blødgøre hans mad med vand, for vi er ved at være en ”stor hvalp” med rokketænder og har lidt svært ved at spise den hårde Pedigree-mad. Mickey har allerede tabt 3 tænder, og der er flere på vej :-D

Han har nu nået en kampvægt på 3,3 kg og er også ved at være lidt langhåret igen. Jeg prøvede at klippe lidt omkring hans øjne forleden dag, men det var ikke det nemmeste projekt – det var vi nemlig 2 om at bestemme :-D

De bedste ønsker og hilsner herfra Starup til specielt Maya – men også alle I andre.

Kærlig hilsen Astrid, Maja, Torben, Dinna & Mickey

Skrevet af LOTTE, d. 21-01-2013

OVERFØRT FRA DEN GAMLE HJEMMESIDE:

FRA
Thea & Sandra
Lør. d. 29. september 2012
Kære Lotte Hvor er det dog nogle dejlige hvalpe! Det er så sjovt at kunne sidde herhjemme og følge med i hvalpenes udvikling - det er så tydeligt at se hvordan de udvikler sig en personlighed! Thea og jeg glæder os virkelig meget til at komme og se Mowgli, vi er meget betagede af ham allerede :D Mange hilsener fra Ærø Thea & Sandra
Dinna
Tor. d. 27. september 2012
Hvor er det dog nogle fantastiske billeder af hvalpene og især vores "lille" Heinz. Pigerne er meget interesserede i hans udvikling og spørger hver dag de kommer fra skole om der er nye billeder af deres Mickey . Vi glæder os meget til at se ham næste gang og se hvor stor han er blevet. Dinna ;-)


Lotte Gaulshøj
Lør. d. 1. september 2012
Hej med jer..Så er vi kommet hjem med Dexter og køreturen gik faktisk fint. Han rodede lige lidt rundt i starten og peb, men så efter et stykke tid faldt han til ro og sov resten af vejen hjem..Vi skal nok passe godt på ham...KnusFRA
Anita

Tir. d. 28. august 2012
Tillykke med jeres familie forøgelse. De er godt nok nuttede. Men Larla er og bliver min skat. Intet kan stikke hende. Jeg glæder mig rigti meget til at hente hende. Alt er nu gjort hvalpe klart, og nedtællingen er begyndt. AnitaMan. d. 27. august 2012
Tillykke med de nye hvalpe - de er vel nok også søde - men ingen slår Sofus Glæder os til at se jer på Søndag Knus Sebastian & SussiFRA
Lotte Gaulshøj

Fre. d. 24. august 2012
TILLYKKE med hvalpene..Det er vel nok dejligt at det er overstået for Bailey. Men selvfølgelig også hårdt for jer. Godt at vi snart henter de andre hvalpe, så får I mere tid til det nye kuld.Vi glæder os rigtig meget alle 4 og har næsten købt alt udstyret til Dexter. God week-end til jer. Knus Lotte


FRA
Lotte

Fre. d. 24. august 2012
Kære jer der har sendt hilsner her, på sms og på min mail, Mange mange tak for jeres pæne ord - det er så dejligt at dele denne tid med nogen der er lige så interesserede som jeg Kærlig hilsen og god weekend til alle LotteFRA
Josefine Immersen
Thisted
Ons. d. 22. august 2012
Vi snakker om Kippi rigtig tit og kan næsten ike vente mere. Jeg drømte om ham i nat. Ej hvor vi glæder os!!!


FRA
Lotte Gaulshøj

Søn. d. 19. august 2012
Søndag d. 19 august Hej med jer. Tusind tak for et par dejlige timer hos jer. Man føler sig rigtig velkommen og så gæstfrie I er. Det er dejligt at se hundene trives og vi glæder os rigtig meget til at få Dexter hjem. De bedste hilsner fra Lotte og familien
FRA
Sussi List
Lør. d. 18. august 2012
Tusinde tak for en rigtig god oplevelse, at se din dejlige familie, og hvor søde dine piger er til at være der for hvalpene. Og man føler sig rigtigt velkommen hos jer, kunne ikke glæde mig mere end måske vi kunne få banket noget venskab op, hvis i har lyst til det. Det er altså ikke mange af den slags jeg har. Mange dejlige hilsner til jer fra mig Sussi


FRA
Lotte
Fre. d. 17. august 2012
Hej alle - håber I har lyst til at lægge en lille hilsenLotte

Pas på Kisja, nu kommer jeg og fangerdig

Håber snart hun får den trimmer - jeg trænger :-)

Nyeste kommentarer

26.12 | 21:09

Hej Vibeke og familie - og Glædelig jul Tak for ros - vi er også helt skør...

26.12 | 18:31

Vi har i længere tid fulgt jeres dejlige hvalpe på siden her. En hund vill...

06.08 | 12:25

Vil bestemt ikke afvise at den badning bliver aktuel igen - har lige haft et k...

05.08 | 13:12

Jeg kunne godt tænke mig en Lhasa blanding. Men får I lhasa/shih tzu bla...