Hvalpenes mor Niska

Niska er den lækreste OEB, flot mørk tigerstribet, med hvide aftegninger.

Hun kom til os fra et hjem med en hanhund der var meget dominerende og overfaldt hende flere gange.

Hun og vores ældste datter Julie er utroligt tætte. Selvom Niska ikke er uddannet terapihund/servicehund, så gør hun dagligt en stor forskel - hun kan aflæse Julie og give hende tryghed, og hun reagerer om natten hvis noget er galt.

Niska har mange forskellige ansigtsudtryk, og hun snakker på mange måder. Kanon sjov humor og personlighed.

Hvalpenes far Bailey


Dejlig mild, rolig  og glad OEB blanding -  familiehund der elsker børn og at være sammen med andre hunde/dyr.

Bailey er noget lysere tigerstribet end vores Niska, men også med de hvide aftegninger.


20230716_100522
20230716_092128
20230716_091544
20230715_093544
20230714_175041

Før hvalpene flytter hjemmefra, vokser de op hos os i stuen, som en del af en normal hverdag. Vi starter den vigtige socialisering hvor hvalpene møder andre dyr, mennesker og træning med feks oplevelser som at køre bil, forskellige lyde og steder. Samt renlighedstræning; vi er rigtigt meget udenfor. Hvalpene vil have været ude at køre flere gange, blevet børstet - både pels og tænder, været i bad, fået klippet negle osv osv. Vi præsenterer dem for så mange af hverdagens gøremål, lyde og lugte som overhovedet muligt.


Når de er klar til at flytte er de: chippede, vaccinerede, sundhedstjekkede hos dyrlægen, registrerede i Dansk Hunderegister og har fået ormekur. De får sundhedsbog, 3 kg mad (Arion - Puppy til medium racer), tæppe og legetøj med duften af mor/søskende med.

Når man køber hvalp hos os er man meget velkomne til at besøge og følge hvalpen den sidste tid. Vi sender gerne billeder/video/updates - og hvis man har lyst kan man også blive medlem af vores Facebook gruppe med andre hundeglade mennesker med tilknytning til vores hunde. Det vil også altid være muligt at få råd og hjælp hvis der er behov for det. Feriepasning kan være en mulighed, hvis det passer ind ifht andre planer. 


Vi forbeholder os retten til at vælge hvalpenes nye familier, men har ikke fordomme ifht hvem der kan være gode hundeejere. Det er dog vigtigt for os at kemien er god og reel.


Vi reserverer ikke, og vi sælger kun en hvalp når vi har mødt interesserede købere personligt- altså ikke over telefonen. Ellers er det efter "først til mølle"-princippet.

Ring el skriv til Lotte og René på 21216690 -  eller skriv en mail til jumilo@live.dk for mere info eller hvis du/I ønsker at få en snak om kommende hvalpe, med andre spørgsmål eller mulighed for et besøg.

Hvalpenes nye familier kan forvente at få en dejlig og legesyg ven, som vil trives med god daglig motion, og mental stimulering ved leg og træning. Pelsplejen er forholdsvis nem, men man skal være forberedt på at hunden fæller. Man kan med fordel børste med en Furminator ca 1 gang om ugen, det har vi selv gode erfaringer med til både vores OEB og Golden Retriever.

jumilo.dk

Nyeste kommentarer

26.12 | 21:09

Hej Vibeke og familie - og Glædelig jul Tak for ros - vi er også helt skør...

26.12 | 18:31

Vi har i længere tid fulgt jeres dejlige hvalpe på siden her. En hund vill...

06.08 | 12:25

Vil bestemt ikke afvise at den badning bliver aktuel igen - har lige haft et k...

05.08 | 13:12

Jeg kunne godt tænke mig en Lhasa blanding. Men får I lhasa/shih tzu bla...